Live Demonstratie Touch of Matrix.


Heb jij moeite met de veranderingen en de hoge eisen op je werk?

Werk jij in een grote financiële organisatie? Een organisatie waar de ene reorganisatie net is afgerond of de volgende wordt al weer aangekondigd? Heb jij nog wel baanzekerheid en maak je je zorgen of jij je hypotheek nog wel kunt betalen en de studie van je kinderen? Ervaar je de spanningen die daarmee gepaard gaan?  Heb jij daardoor vaak last van  hoofdpijn of andere lichamelijke klachten en stap jij ‘s morgens vermoeid uit je bed? Zie jij dan op tegen de dag en heb je het gevoel dat alles tegen zit

Vindt jij het moeilijk je grenzen aan te geven en ben je snel geïrriteerd waardoor je bijna niets van je partner of je kinderen kunt verdragen na een lange werkdag. …..En diep van binnen voel je een enorm schuldgevoel naar hen, want zij kunnen het ook niet helpen dat jij je zo beroerd voelt. Je wilt graag anders maar je weet even niet meer hoe dit aan te pakken en je loopt telkens vast in dezelfde patronen. 

Hoe zou het zijn als je hier eens definitief mee kunt afrekenen? Hoe zou het zijn als jij van de pijn afkomt in je hoofd, je rug of je nek en schouders? Hoe zou het zijn als jouw blokkades doorbroken kunnen worden?

Regelmatig geef ik een demonstratie waarin ik laat zien hoe ik d.m.v. een baanbrekende bewustzijnsmethode op een relatief eenvoudig wijze jouw problemen kan oplossen.

Na deze demonstratie zal je ervaren hoe het is om op een gemakkelijke manier weer rust in je hoofd te krijgen en om weer te genieten van je gezin, je familie en vrienden. Jij kunt weer de persoon zijn die je graag zou willen zijn. Hoe zou het zijn dat jij wel weer dagelijks fit je bed uit komt en vol vertrouwen de dag aangaat. 

Nieuwsgierig? Wil je weten hoe het werkt? Geef je dan snel op en kom naar de demonstratie in Nieuwegein. 

Wanneer?: n.t.b.
Hoe laat?: n.t.b.

LOCATIE

JA!! Ik wil mij aanmelden.

* indicates required