Aandacht voor jou


De eerste stap

Er is niets mis met hulp vragen als je zelf even niet meer weet hoe je nu verder moet. Sterker nog, het vraagt moed en lef om die hulp te vragen. Als jij dit leest dan heb jij de eerste stap al gezet.

In aandacht voor jou gaat het ook alleen maar om jou. Want dat is wat je toch wilt? Aandacht voor jou? Jij bent belangrijk jij mag er zijn.

Maar toch kan je dat gevoel kwijt zijn en besteed je geen aandacht aan jezelf of er wordt geen aandacht aan jou besteed. Want wie kent het niet? Het gevoel waarin het in je leven niet helemaal gaat zoals je zou willen. Je voelt je onzeker, je bent niet tevreden over hoe het nu met je gaat, je gedachten gaan met je op de loop, je bent vermoeid, je hebt minder concentratie, je bent lusteloos of je ervaart allerlei klachten die maar niet weg gaan.

Dan is het fijn om hulp te krijgen van een coach. Een coach die aandacht heeft voor jou. Die coach helpt je om zicht te krijgen op datgene wat jezelf even niet ziet.

Wil jij meer rust in je leven ervaren? Wil jij ervaren dat je tot meer in staat bent dan je zou denken? Wil jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij af van die stress gerelateerde klachten, overspannenheid, burn-out of lusteloosheid? Wil jij weer aandacht voor jou? Zet dan de volgende stap,  infomeer naar de mogelijkheden en bekijk het aanbod.

Mijn manier van coachen is met aandacht voor jou. Respectvol met een luisterend oor. In ‘Aandacht voor jou’ kan je naast het Lichter Leven programma kiezen voor de volgende programma’s:

Stress en burn-out

Angsten en trauma's

Coaching op competenties